Nattokinaza je enzim dobiven iz natto, tradicionalne japanske hrane od fermentiranih sojinih zrna. Tijekom procesa proizvodnje natto-a, ne-GMO soja se kuha i fermentira dobrom bakterijom Bacillus subtilis koja proizvodi nattokinazu. Bacillus subtilis natto (dobre bakterije koje nastaju tijekom procesa fermentacije) proizvode funkcionalne proteine (uključujući nattokinazu).
NATTO Natokinaza 60 kapsula
43,63 €
Natto se naširoko koristi kao jelo u Japanu i konzumira se stoljećima zbog svojih zdravstvenih prednosti, posebno za kardiovaskularni sustav. Natto se priprema od zelenih zrna soje, koja su fermentirana uz pomoć bakterije Bacillus Subtilis Natto.
Opis
Recenzije (0)
Ocjenjeno 0 od 5
0 reviews
Ocjenjeno 5 od 5
0
Ocjenjeno 4 od 5
0
Ocjenjeno 3 od 5
0
Ocjenjeno 2 od 5
0
Ocjenjeno 1 od 5
0
Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.
Recenzije
Poništi filtereJoš nema recenzija.